Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Výnimočný pozemok s veľkým potenciálom v Lučenci- Parný mlyn

Ulica: Parný mlyn
Mestská časť: Parný mlyn
Obec: Lučenec
Okres: Lučenec
Kraj: Banskobystrický kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Pozemok na rekreáciu
38 €/m2

Popis nehnuteľnosti

Reality Novohrad ponúkajú výnimočný pozemok s veľkým potenciálom!

Ponúkame na rozsiahly, rovinatý s výmerou 9684 m² v pozemok predajj lokality Parný mlyn v Lučenci. Jeho ideálna poloha, výborná dostupnosť a ďalšie výhody z neho robia skvelé miesto pre využitie vašich snov o investovaní.

Hlavné prednosti pozemku:

výmera: 9684 m² ponúka priestor pre výstavbu komplexu pre seniorov s vlastným parkom, alebo menšieho rekreačného objektu s rôznymi atrakciami.

Rovinatý a slnečný: Pozemok má ideálny terén pre výstavbu bez náročných terénnych úprav. Je orientovaný tak, aby ste si mohli doplniť celého slnečného svitu dňa.

Vynikajúca dostupnosť: Lokalita Parný mlyn ponúka skvelú dostupnosť do centra mesta Lučenec. Vďaka pevnenej prístupovej ceste sa ľahko dostanete autom.

Atraktívne okolie: Pozemok sa nachádza v blízkosti vodnej nádrže Ladovo, čo poskytuje možnosť príjemných prechádzok a relaxu v prírode. V okolí sa tiež nachádza nová výstavba rodinných domov, čo svedčí o neustále sa zlepšovaní infraštruktúry.

Inžinierske siete: V blízkosti pozemku sú dostupné všetky potrebné inžinierske siete, čo výrazne zjednodušuje výstavbu.

Pozemok je bez akýchkoľvek tiarch, čo zabezpečuje rýchly a bezproblémový prevod vlastníctva.

Atraktívna cena: Cena pozemku je 38 €/m², čo predstavuje výbornú investičnú príležitosť.

Možnosti využitia:

Domov pre seniorov: Na tomto pozemku je možné postaviť moderný domov pre seniorov s vlastným parkom a množstvom ďalších služieb.

Menší rekreačný objekt: Vďaka svojej polohe v blízkosti vodnej nádrže je pozemok vhodný aj pre výstavbu menšieho rekreačného objektu s rôznymi atrakciami, ako sú napríklad detské ihriská, športové alebo wellness centrum.

Pozemok s veľkým potenciálom na vytvorenie vášej investičnej príležitosti. Radi vám poskytneme ďalšie informácie a zabezpečíme obhliadku.

V cene je zahrnutý komplet právny servis našou renomovanou advokátskou kanceláriou. 
Pre viac informácii ohľadne nehnuteľnosti a obhliadok ma neváhajte kontaktovať na mail: info@realitynovohrad.sk, alebo na tel. čísle 0949282970

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
korporácia
Plocha pozemku:
9684 m2
Typ zeme:
prevažne rovná
Celková plocha:
9684 m2

Pozrieť na mape

Maklér

Denisa Pitoňáková

Denisa Pitoňáková

Váš partner v realitách

  • Slovensky
  • Česky

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti